Ontvangen aanbevelingen

Tom van Buitenen van het InternetAtelier heeft voor zijn werk veel aanbevelingen op LinkedIn ontvangen, zoals bijvoorbeeld:

"Tom heeft mij ondersteund een andere richting op te slaan met mijn website, zowel qua design van de website als inhoudelijke verbeteringen. Hij schroomt niet de door mij eerder gedane uitspraken terug te halen en erop door te vragen wat leidt tot verbetering. Hij is kritisch, denkt mee en onderzoekt uitgebreid wat er achter mijn wensen zit en het waarom er van."
Els van Oostrum,  directeur NACSI, Curaçao

"Tom leeft zich helemaal in in het probleem van zijn klant. Daarmee toont hij zich uitermate betrokken. Met al zijn creativiteit denkt Tom niet alleen mee, maar geeft ook richting. Dat doet hij op een enthousiaste manier die aanstekelijk werkt. Ook in de uitvoering weet hij van aanpakken. Met recht noemt Tom zich Master of Marketing."
Luc Vosters, Juridisch advies en ondersteuning, Geleen

"Bijna twee meter creatieve en resultaatgerichte marketingwijsheid. Uitstekende sparringpartner met een bedrijfseconomische achtergrond en dat is te merken. Gedegen en betrouwbaar denker en doener.
What you see is what you get."
Anton ten Westenend, Partner in Communicatie, Heerlen

"Als ik de werkwijze van Tom in enkele woorden moet omschrijven, noem ik in ieder geval: initiator, meedenkend, innovatief, enthousiast, toegewijd. Tom is een zeer prettige collega. Hij geeft ruimte in een team voor inbreng en out of the box denken, doch verliest (zakelijke) doelen niet uit het oog."
Prisca Bechinka- Mulders, Casemanager ERD ZW bij Consense Arbo BV

"Tom is in staat om op een inspirerende toon zijn deskundigheid en vakkennis over te brengen. Dit schept vertrouwen op de samenwerking en het beoogde eindresultaat."
Harm Steenhuijsen, Steenhuisen coaching en advies

"Bij de MarketingCirkel Limburg heb ik Tom leren kennen als een enthousiaste, creatieve en productieve aanpakker en doorpakker. Hij staat open voor leuke projecten om op deze manier samen te werken met nieuwe mensen en nieuwe onderwerpen. Tijdens de projecten zorgt hij er ook zeker voor dat het tijdschema van het project bewaakt blijft terwijl dit nergens ten koste gaat van zijn grote creativiteit!"

"In de periode dat Tom mijn manager was heeft hij mij enorm weten te inspireren en te enthousiasmeren voor het werk wat we deden. Hij zag ieders goeie kwaliteiten in zijn team en maakte hier goed gebruik van. Tom is een echte people manager met een scherp oog voor de wereld/business om zich heen!"

"For me Tom was an inspiring manager: good in managing political environments while keeping his own vision. He often surprised me in a positive sense, because he is a very creative thinker with a solution for everything and always very enthusiastic and positive minded. It was for me a great loss the day I heard he was leaving the department. He always gave me the feeling he stood up for his people"

"Tom gave me the space to be an entrepreneur in a corporate environment. He combines a good sense of business with strong analytical skills and I enjoyed his commercial/pragmatic style.
Tom was successful at building up the new department and creating its high level of credibility within the organization. He coaches and challenges his team members to improve their approach and results, and enjoys providing recognition for performance. He cherishes a fun & good working atmosphere; it was great working for him!"

Webdesign

Een effectieve website is vandaag de dag een cruciaal onderdeel van een geïntegreerde communicatie strategie. Het InternetAtelier biedt turnkey online marketing. U wordt in alle activiteiten begeleid door een marketing professional zodat u zich bezig kan houden met uw eigen professie.

Meer informatie en voorbeelden van websites die het InternetAtelier heeft gerealiseerd.

InternetAtelier

Er zijn zeker 5 redenen om te kiezen voor het InternetAtelier als u online ondersteuning zoekt:

  1. Het InternetAtelier biedt turnkey webdesign, waarbij wij alle werkzaamheden op het gebied van de realisatie van een website uit handen nemen.
  2. Het InternetAtelier bouwt websites vanuit een marketing gedachte: Het gaat niet om de techniek maar om uw klanten.
  3. U heeft altijd één contactpersoon (Tom van Buitenen) ook al wordt gewerkt met externe partners.
  4. U krijgt altijd een maatwerk handleiding en training, zodat u zelf uw website up-to-date kunt houden.
  5. U krijgt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, zodat het InternetAtelier alle aanpassingen voor u blijft verzorgen. Van tekstuele aanpassingen tot en met de technische updates van het systeem.

Maak snel een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Contact

Op zoek naar een nieuwe website inclusief gedegen (marketing)advies?
Neem dan snel contact op om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken, of maak gelijk online een afspraak:

Drs. Tom van Buitenen MM
Holterweg 4
6436 CM Amstenrade
Telefoon: 06 54 67 0923

e-Mail: : Tom van Buitenen (info@InternetAtelier.nl)